SVI MUŠKARCI VESNE ZMIJANAC: Nevin0st izgubila s PROFESOROM MATEMATIKE, volela političara, a odbila BRAK sa ovim bogataškim sinom – Otprilike Novo
Portal October 6, 2022

Svoju je prvu ljubav, kako je sama otkrila, skrivala desetljećima, a šuškalo se da ga se obitelj zbog nje odrekla. U svemu se ističe priča o tome kako je izgubila nevinost. Bilo je to, kako je rekla, s profesoricom matematike, kada je imala 15 godina.

“To prvo ljubavno iskustvo bilo je nekako užurbano, užurbano, ne baš maštovito, lišeno posebnosti i blagdanskog ugođaja. Ne baš bolno, ali u grču”, otkrila je Vesna Naime, s majkom je u Austriji pohađala srednju školu, a odnos s učiteljica dogodila kad se vratila u Srbiju.

“Kada sam završila osnovnu školu, preselila sam se kod majke Kovine u Beč, ali sam prije toga već bila u vezi s jednom profesoricom matematike.

Međutim, kada sam nakon završenog prvog razreda srednje škole došla u Kraljevo na raspust, onda sam se vratila u Kraljevo na raspust. nasa veza je postala stvarno ono sto se zove veza,ljubavni odnos dvoje ljudi.Sve su prepreke bile otklonjene.

Nisam vise bila njegova ucenica,a iako sam bila maloljetna vec sam izgledala malo starije za svoje godine.

Razlika u godinama također nije bila smetnja.barem ne meni.trebao mi je netko stariji,netko u kome sam,neznajući zapravo tražila oca.u početku mi je smetalo što je to moj učitelj,čovjek koji me poznavao doslovno od malena, koji me ispitivao i ocjenjivao, ali blizina je učinila svoje, a njegov pristanak da se veza obznani (hodali smo držeći se za ruke) otklonio je svu nelagodu u meni

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*