0RGIJE SA TAJKUNOM JE K0ŠTALE ŽIV0TA: LEPU IVANU (18) PRONAŠLI G0LU, A OVO SU SVI DETALJI NJENE SMR*I – Otprilike Novo
Portal October 7, 2022

U nastavku današnjeg članka dotaknut ćemo se najnovije teme koja nam dolazi, a riječ je o šokantnom saznanju za koje ne sumnjamo da će vas ostaviti bez teksta. Naime, danas ćemo se malo vratiti u prošlost, a govorit ćemo o smrti 18-godišnjakinje, čija je smrt stara skoro 5 godina, a riječ je o manekenki Ivani Smit. Naime, ono što je šokantno je da su okolnosti pod kojima je umrla još uvijek obavijene velom misterija.

Dakle, kada je riječ o samoj policiji, slučaj manekenkine smrti nije tako dramatičan kao s druge strane, kako ga javnost predstavlja. Naime, prije njihovih teorija, mlada Ivna je pala s 20. kata, s druge strane, druga verzija priče je da je počinila samoubojstvo. Kako saznajemo, tako su i njeni roditelji su odlučili angažirati istražitelje koji su zaključili da priča ipak nije tako jednostavna. No, čini se da se s tim slažu i neki malezijski istražitelji koji su nakon nekoliko mjeseci odlučili progovoriti o traljavoj istrazi, ali i oslobađanju od odgovornosti tajkuna i njegove supruge koji su manekenki pravili društvo do smrti.

Inače, sve se dogodilo 7. prosinca, nakon što je Ivana Smit pronađena gola na platou nebodera u luksuznoj četvrti u Kuala Lumpuru. Inače, Ivana je snimljena u 5.22 ujutro u jednom noćnom klubu, u društvu američkog tajkuna Alexandera Amada Johnsona i njegove supruge Lune, a mlada je djevojka tada bila doslovno u nesvijesti pa ju je par doslovno iznio klub.

U nastavku pročitajte ostatak priče klikom na OVDJE

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*