VIŠE NIKAD NIŠTA NEĆE BITI ISTO: ĆERKA GOCE TRŽAN DONELA ODLUKU I SAOPŠTILA MAJCI, RAŠA JE Š0KIRAN – Otprilike Novo
Portal October 7, 2022

U nastavku današnjeg teksta govorit ćemo o pjevačici koja je među deset najboljih pjevačica današnjice, a koja je poznata javnosti. Naime, riječ je o Goci Tržan čija je karijera na zavidnoj razini, a svaka pjesma i album u vrlo kratkom roku budu prihvaćeni od strane publike, te postaju pravi hit. Ima netko od koga mladi mogu učiti i biti im jasan uzor.

Tako se nedavno povela polemika u reality showu Zadruga gdje je njezin bivši suprug Ivan progovorio o problemima s njihovom kćeri koja ga je uništila jer je dobio dijete s jednom od sudionica jednog realityja. Naime, njihova kći Lena danas je već velika djevojčica, a ove jeseni će biti i srednjoškolka pa je ovo važan trenutak kako za samu Lenu tako i za pjevačicu. No, ono što je mnoge iznenadilo je to što Lena nije išla u privatnu gimnaziju, kao što inače rade djeca poznatih, već je rame uz rame išla u državnu školu, Petnaestu beogradsku gimnaziju na Petlovom brdu.

Dakle, ovo je jasan pokazatelj da Gocina ćerka živi život bez privilegija, a sama Goca je jednom prilikom dala do znanja da nema nameru da svoje dete uči privilegovanom životu. – Ne znam čime je zaslužila te privilegije, jer i ja živim bez njih – odlučno je rekla Goca i navela da je izbor škole koju je ćerka Goce Tržan donela pre svega bio logičan.

View this post on Instagram

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*