ŠOK INTERVJU HRVATSKE ZVEZDE FILMOVA ZA 0DRASLE ! Marija za jednu scenu zaradi koliko Srbin za 4 MESECA, a najviše voli duge cijevi!! (VIDEO) – Otprilike Novo
Portal October 8, 2022

Hrvatska glumica filmova za odrasle Marija Zadravec, poznatija kao Sweet Mery, otvoreno je progovorila o svojim iskustvima u ovoj industriji te objasnila zašto joj račun na platformi Only Fans donosi veću zaradu nego snimanje samih filmova. Ispričala je da joj se na snimanju često dešava da doživi vrhunac jer se, kako kaže, uvijek “maksimalno opusti i uživa”, za razliku od nekih njenih kolegica koje “previše glume, što se jasno vidi”.

Njoj novac nije jedina motivacija da se bavi ovim poslom, objašnjava plavokosa Hrvatica.

Karijeru pglumice započela je fotografiranjem, a na nagovor obožavatelja s društvenih mreža otvorila je račun na Only Fans koji je ubrzo postao vrlo popularan i počeo joj donositi dobru zaradu, ali i popularnost .

Paralelno je snimala i filmove za odrasle u jakim produkcijama.”Svi su govorili da žele vidjeti moje necenzurirane fotografije. Nakon kućnih snimanja zainteresirala me i profesionalna produkcija.

OVDJE

Zanimalo me kako to izgleda pred velikim kamerama. Htjela sam više, taj adrenalin i ta želja uvijek je jača.

Ne sramim se svog zanimanja i svima otvoreno govorim što radim, a reakcije su različite. Većina ih to ne prihvaća. Reakcije na Internet je puno gori nego uživo.Ljudi uživo često žele napraviti selfie sa mnom.Nemam nikakvih poteškoća što se tiče snimanja.

Da mi je nešto teško ne bih to ni snimao i ponavljam , najvažnije je opustiti se”, objasnila je Marija, a na pitanje koje su scene bile najteže za snimanje, odgovorila je da za nju takvih scena nije bilo.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*