ŽENE U SRBIJI REDOVNO GLEDAJU P*RNO FILMOVE: U Evropi ispred Srpkinja jedino one! Evo koje kategorije najviše traže – Otprilike Novo
Portal October 11, 2022

Gledaju svoje vršnjake

Psihijatar i se  olog Jovan Marić kaže kako ga nimalo ne čudi što su Srpkinje u europskom vrhu po gledanosti po..gfije, jer kao nacija imamo ogroman se… potencijal.

– Nivo testosterona kod muškaraca i estrogena kod žena u Srbiji je izuzetno visok i zato smo mnogo seksualniji i imamo veći lib1d0 od većine nacija u svetu.

To znači da su Srpkinje svakako sklonije s…u nego žene u Zapadnoj Europi, a imaju i potrebu za svakodnevnim o zmom – kaže Marić i dodaje da filmove uglavnom gledaju žene srednjih godina.

– Dame najviše vole gledati glumice svojih godina i godina svojih partnera, koje, poput njih samih, više nisu u cvijetu mladosti.

Poistovjećuju se jedni s drugima i jako uživaju gledati neke svoje vršnjake kako vrište, doživljavaju  i uživaju u s- objašnjava, a s njim se slaže i psihologinja Aleksandra Janković. Prema njezinim riječima, poznato je da žene u Srbiji vole iskusne i zrele muškarce i da upravo zbog toga najviše traže tu kategoriju  sadržaja.

– Istraživanje  odgovara navikama i potrebama naših žena. Srpkinje vole sigurnost, zrelost, znanje, vještinu, pa traže takvog muškarca i gledaju ga na filmu kako bi ojačale svoj ljubavni i s život. Da se osjećaju sigurnije.

Gledajući por ..mnoge žene žele vidjeti kako to rade profesionalci, kako bi, primjerice, obogatile svoje znanje, osvježile vezu, ali i vidjele što muškarce najviše privlači. Idu logikom da su stariji, dakle iskusniji, pa će im to pomoći u  odnosu i maštanju s partnerom – ističe Janković i dodaje:

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*