BRUTALNA ISPOVEST ESK0RT DAME: Evo zašto oženjeni muškarci VARAJU i šta im nedostaje u BRAKU, a vraćaju se kod žena SAMO ZBOG DECE!!(VIDEO) – Otprilike Novo
Portal October 13, 2022

Djevojka iz Australije, Bianca Sierra (30), koja je na TikToku poznata pod nadimkom Bondibrat (30), gdje ima gotovo 100.000 pratitelja, dijeli zanimljive sadržaje, a iako je esc0rt, njeni videi nisu s… prirode .

Dapače, sa svojim pratiteljima dijeli svoje mišljenje i sve ono što je naučila od muškaraca radeći kao esk0rt dama. Sve što ti govorim naučila sam spavajući s tuđim muževima. Ne, ne želim njih, samo njihov novac.

To je moj posao, transakcija bez emocija – objasnila je.

– Prvo, da, ti možeš bolje od njega, i da, on može više za tebe – počela je, pa nabrojala sve ostalo. Ako je vaš muž previše blag prema vama, to je zato što mu to dopuštate. Voli djecu i ne želi biti daleko od njih. Zbog toga mnogi od njih ostaju u brakovima.

OVDJE

Takvi muškarci trebaju nekoga tko će se brinuti o njima, a njih 9 od 10 je u ulozi neodgovornog roditelja.

Njima treba netko da im visi nad glavom, a vi ste odgovorni, dok su oni daleko od kuće i rade što god žele.

Uvijek vam se vraćaju jer znaju da im čuvate leđa. Vole te, ali pod uvjetima. Ne varaju svi muževi, neki su svjesni da se ne isplati, no većina je maštala o prevari. Njih uzbuđuje “lova”, čak ni sama lova – rekla je, pa objasnila da ne želi ničijeg muža, već samo njegov novac

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*