Bivša kuharica iz vile Dragane Mirković progovorila: Vrijeme je da se sazna istina o toj ženi i Toniju! – Otprilike Novo
Portal October 14, 2022

Velika balkanska zvijezda odnosno popularna pjevačica poput Dragane Mirković može si priuštiti luksuz kakav želi, pa nije tajna da pjevačica s obitelji živi u vili u Beču.

Upotrebom ovoga nestaju poniženja i ismijavanje zbog prekomjerne težine. Do idealne linije za 14 dana!

U sretnom je braku s Tonijem Bijelićem s kojim ima dvoje djece, Marka i Manuelu, koji svoju privatnost nastoje maksimalno zaštititi od budnog oka javnosti, ali sada kuharice Dragane Mirković, koja je u njezinoj kući radila za godina i detaljno ispričala kako se glazbena zvijezda ponašala prema njoj, a kako i dan danas tvrdi, neke stvari su joj neshvatljive.

– Žena poput Dragane se više ne rađa, čudim se, ali to je cijela istina – počela je priču i dodala:

– Tako velika zvijezda, koja si sve može priuštiti, redovito je, ako je bila kod kuće, dolazila u našu kuhinju i kuhala s nama. Sve zna raditi, a kuha… Za prste polizati. Poznaje i tradicionalna srpska jela, a bogami zna i eksperimentirati. Zaista je divna, vrijedna, posvećena i nikoga ne gleda sprijeko iako bi mogla – otkriva jednom prilikom za “Scandal” kuharica Dragana Mirković.

– Bilo mi je jako žao kad sam prestala raditi za nju i Tonija, ali morala sam jer sam se morala preseliti. Svakako želim naglasiti da je Gaga najplemenitija osoba za koju sam radila, uvijek nam je svima pomogla ako smo imali problema – zaključila je za spomenuti list

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*