LEPOTICA SAJTA ZA ODRASLE SA NAJVEĆOM ZARADOM ODBILA ZAHTEV: “Bolesnu želju nikada neću ispuniti, nudio mi je 1.000 €” – Otprilike Novo
Portal October 14, 2022

Bailey Scarlett, najplaćenija manekenka na platformi OnlyFans, otkrila je koji je najodvratniji zahtjev koji je dobila i pritom odbila.Platforma OnlyFans, koja je i u Srbiji doživjela veliku popularnost, nudi razne sadržaje, uključujući i por—.

Brojne djevojke diljem svijeta bavile su se ovim poslom i otvoreno pričale o svojoj zaradi. Najplaćenija među njima je Bailey Scarlett, djevojka iz Australije.

Kao gost u podcastu “The Dos and D Show”, razgovaram s Bailey o čudnim zahtjevima muškaraca koji plaćaju za njezin sadržaj. Kako je objasnila, suočila se s bezbroj neobičnih želja koje je uglavnom ispunjavala, no jednu je morala odbiti.

Čovjek joj je ponudio 1000 eura da ispuni njegov omiljeni fetiš, a meni je ponudio oko 1000 dolara da sjednem pod tuš, popijem litru mlijeka, popijem sve do posljednje kapi i povratim po sebi. Naravno da sam ga odbio, nije mi bilo ni na kraj pameti pristati na tako gnusno.

Kako sam sretna, to bi i dalje lebdjelo internetom do kraja mog života”, rekla je Scarlett.

Bailey ima 25 godina, a por… se okrenula kada je s 20 postala samohrana majka. Veliku medijsku pozornost privukla je tvrdnjom da su joj na privatnoj zabavi kod Justina Biebera u Melbourneu sipali drogu u piće. Tijekom gostovanja u podcastu Bailey je otkrila da je nakon prvih mjesec dana na OnlyFansu zaradila oko 26.000 eura.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*