NESTALE JUTJUBERKE ANĐELA I NAĐA?! Otac SRPSKIH INFLUENSERKI objavio stravične VESTI, bile u ŽESTOKOJ SVAĐI sa Bakom Prasetom – Otprilike Novo
Portal October 18, 2022

Sve pratitelje domaće YouTube scene uznemirila je vijest da je Zoran Đorđević, otac poznatih srpskih YouTuberica Anđele i Nađe, sinoć objavio da su mu kćeri nestale u Francuskoj.

U kratkom je liveu objasnio da više nema njegove supruge Tine, djece Anđele i Nađe, kao ni sestrične Marije koja živi s njima, a nema ih od ponedjeljka poslijepodne, a svima su telefoni okrenuti. isključeno. Dokazao je to tako što ih je nazvao tijekom snimanja, a policiji se može obratiti tek nakon 48 sati jer je takvo pravilo u Francuskoj.

Zoran je zamolio sve koji nešto znaju da mu se jave na Instagramu, te poručio svima da se ne radi o “zezanciji” jer se, kako kaže, nikada ne bi šalio na ovakav način. Angela je u Parizu, kao što znate, i od 4 sata joj se gubi svaki trag. Jučer ju je doveo ujak.

Trebala je ići uživo u pola 7. Zvao sam je u 6.20 ujutro i od tada mi se više nije javila. U 6 sati Tina je s Marijom izašla u šetnju po kući. Od 6 sati, a sad je već pola jedanaest, nikada se nije dogodilo da kući hodaju 4 i pol sata. Nađa je u 8 sati trebala završiti magisterij, ali nije se javila.

Već sam je nazvao u 8 sati i 3 minute. Ne znam što da radim – istaknuo je Zoran, a zatim dodao:

– Ako netko zna nešto s Instagrama ili TikToka, neka mi se javi. Ne znam kakve to veze ima, ne želim nikoga optuživati. Jednostavno, nemam djece – zaključio je zabrinuti otac djevojčica.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*