“0GROMAN MU JE”! VIKTORIJA BEKAM O INT1MN0M 0DNOSU SA DEJVIDOM: Šokirala CELU planetu! – Otprilike Novo
Portal October 19, 2022

Victoria i David Beckham u braku su 23 godine, a par i dalje izgleda zaljubljeno do ušiju. Sudeći prema jednom starom intervjuu dizajnerice, jedan od razloga je njihov uzbudljiv život u spavaćoj sobi

Danas je Victoria Beckham “čelična lady” svjetske mode i estrade – gotovo se nikad ne smiješi, uvijek je suzdržana u javnosti, rijetko ćete pročitati neki njezin intervju, neće komentirati tračeve, ne iznosi intimne stvari …

No, nije uvijek bilo tako. Ludo zaljubljena bivša članica grupe Spice Girls ni u prvim godinama njihove ljubavi nije se libila otvoreno pričati o svojoj sreći s nogometašem Davidom Beckhamom s kojim je u braku od 1999. godine.

Par danas ima četvero djece: Brooklyna, Romea, Cruza i Harper Seven i živi mirnim obiteljskim životom, pokazujući u svakoj prilici da su i dalje sretni i očarani jedno drugim kao i prvog dana. Je li razlog njihovog vatrenog života u spavaćoj sobi, pitaju se mnogi, a sudeći prema jednom od Victorijinih intervjua – moglo bi biti tako.

Naime, ovih dana stranim medijima kruže stare izjave Victorije Beckham u kojima je otkrila što je izgleda kao biti u krevetu s jednim od najpoželjnijih muškaraca na planeti.

– Ponosna sam na činjenicu da smo suprug i ja i danas u odličnim odnosima.

U jako je dobroj formi. Obično sam gola u krevetu, ali on mi je počeo kupovati donje rublje – ispričala je Victoria.

Posh Spice nije stala na tome, već je komentirala fotografije na kojima je njezin suprug pozirao u donjem rublju te izjavila kako je jasno da se David može pohvaliti impozantnim dimenzijama.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*