VREMENSKA PROGNOZA D0STIGLA VRHUNAC! RASKOPČALA KOŠULJU BEZ BRUSA,IZ Š0RCA SVE KIPI: Ovako je Marija vodila emisiju(VIDEO) – Otprilike Novo
Portal October 20, 2022

Sol Perez, atraktivna argentinska voditeljica, u nekoliko je minuta prikupila tisuće lajkova pratitelja koji su vidjeli njezino izdanje u prošloj emisiji

Argentinska voditeljica Maria Sol Perez važi za jedno od najljepših televizijskih lica, što je nebrojeno puta pokazala u emisijama koje je vodila. Sol je vodila vremensku prognozu, sportske i zabavne emisije, no po objavama na Instagramu poznaje je cijeli svijet.

Kad ne objavljuje snimke napornih treninga, Marija Sol pokazuje slike i videa iz televizijskog studija, sa snimanja emisija.

Ove objave imaju stotine tisuća lajkova, ne samo zbog zabavnog formata programa, već i zbog odjevnih kombinacija koje voditeljica nosi.

Vidjeli smo je u kožnoj minici, golog trbuha i bedara, a sada je skinula gotovo sve!

Sol je u prošloj emisiji odabrala garderobu za čiju izradu nije bilo potrebno puno materijala – gumbi na žarko narančastoj košulji bili su potpuno nepotrebni, jer ju je voditeljica držala otkopčanom, a za mikro ružičaste kratke hlačice gotovo da nije korišten nikakav materijal, što se najbolje vidjelo kad se okrenula natrag prema gledateljima.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*