IZGUBILA NEV1N0ST SA 16, BEZ PREBIJENE PARE SA 20 OTIŠLA U ZAGREB, A TAMO AGONIJA: Iva Grgurić iznela najintimnije detalje života! – Otprilike Novo
Portal October 21, 2022

Pobjednica treće sezone “Zadruge” va Grgurić otkrila je sve o svom ljubavnom životu i detalje veze s biznismenom, a dotaknula se i svog sudjelovanja u realityju, ali i planova za budućnost.

Iva je prvog dečka dobila s 14 godina, a s tim je izgubila i nev1n0st.

– Poznavao sam ga kad smo bili jako mali. Jako sam ga voljela, ali nismo spavali do moje 16. godine. Bio je dvije godine stariji od mene i išao je u školu blizu moje. Dok sam sjedio u razredu, slušao sam kad bi na motoru prošao pored moje škole.

Da ga čujem, istrčala bih van samo da mu mahnem! Ta me sitnica jako razveselila. Svake sam večeri prolazio pored njegove kuće da provjerim je li u njegovoj sobi upaljeno svjetlo.

Tek kad sam vidjela da je kod kuće, bila sam mirna – kaže Iva, koja je s 20 godina napustila rodni Osijek i potpuno sama i bez dinara u džepu otišla u Zagreb u potrazi za boljim životom.

Tamo se zaposlila kao hostesa u jednom klubu i upoznala tajkuna Marijana Šarića koji je uzdržavao nju i njezinu obitelj. Ispričala je da ju je držao zaključanu u stanu, slao ljude da je prate, prijetio joj, ali da zapravo nikad nisu bili intimni jer je on invalid.

– Taj period života za mene je bio traumatičan, ali poučan. Tada sam shvatio da više nikada neću ovisiti ni o kome! Mnogi ljudi su i danas u istoj situaciji kao ja tada… Moj obraz je čist, nikad se nisam bavio nemoralnim stvarima, jedino sam bio ovisan o nekome. Žalit ću dok sam živ! Naša je veza trajala oko godinu dana, a ja sam za to vrijeme živjela u agoniji – rekla je Iva.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*