POLITIČARI SU SE LOŽILI NA NJU A NISU SMELI DA JOJ PRIĐU: Rodila sina fudbaleru, otišla u Ameriku, DANAS IZGLEDA JOŠ B0MBASTIČNIJE!! (FOTO) – Otprilike Novo
Portal October 26, 2022

Nekadašnja voditeljica Sandra Drašković, poznatija kao Sani Armani, koja se odrekla svjetla reflektora i javne scene, preselila u Los Angeles i započela producentsku karijeru, nekoć je bila san mnogih moćnika koji su drhtali pred njom.

U intervjuu za Srpski telegraf otkrila je i sama da su neki od njih, među kojima je bilo i političara, tek godinama kasnije smogli snage da joj priđu i priznaju da su zaljubljeni u nju, ali da joj se nisu smjeli približiti.

– Zanimljivo je da su mi neki muškarci s javne scene, bilo sportaši, pjevači ili političari, nakon dugo godina priznali da sam im se uvijek sviđala, što mi svakako imponira.

Što se udvarača tiče, uvijek se nađe netko tko se trudi, no, da budem iskrena, izbjegavala sam emotivne veze s ljudima iz svoje radne okoline, vjerujem da publika smatra da se u emotivnom životu slavnih uvijek događa nešto spektakularno.

OVDJE

No, iako je to ponekad slučaj, ovom prilikom zaista nemam ništa atraktivno za podijeliti, iako bih volio. Vjerujem u ljubav, možda ne u ljubav na prvi pogled, a trenutno mi je karijera u prvom planu.

No, da ne bih previše otkrivala, reći ću da je svatko u pravu u svoje vrijeme i možda ipak dođe vrijeme za novi brak – kaže atraktivna plavuša i kroz smijeh govori o tome što bi njezin savršeni džentlmen morao imati.

– Zvuči kao klišej, ali neki bi standard bio da ima kućni odgoj, manire, šarm, pamet, hrabrost i kuću na moru!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*