Nije znala da je alergična: ‘Zbog filera za usnice završila sam u bolnici, pa pogledajte me pravo sam straš1il0! (VIDEO) – Otprilike Novo
Portal October 27, 2022

Umjesto zanosne i sočne, američka Basia je završila s trostrukim usnama. Iako je ranije prošla proceduru uvećanja, ovakvu reakciju nije očekivala…

Završila sam u bolnici nakon punjenja usana, nisam znala da sam alergična, radila sam to i ranije, kaže djevojka koja je svratila u kliniku da napuni usne filerom. Ali umjesto zanosnih usana, Basia Query iz Las Vegasa ostala je s usnama toliko natečenim da je morala biti hitno prebačena u bolnicu nakon što je pretrpjela brutalnu alergijsku reakciju.

Užasnuta, mlada ljubiteljica ljepote otkrila je šokantne posljedice na društvenim mrežama, nakon čega su joj se gornja i donja usna gotovo utrostručila.

OVDJE

U početku se činilo da stvari idu normalno i nije bilo razloga za brigu, jer je Basia već bila kod kozmetičara i nije imala problema.

U početku su joj usne bile blago crvene i malo pune, dok je u ogledalu napravila selfi, zadovoljna konačnim rezultatima.

Ali nije slutila da će se stvari uskoro naglo okrenuti i da će završiti sa tako ogromnim usnama.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*