“Sk1daću se on0liko koliko mi plate”: Dabovićeva otkrila koliko će da zaradi za dva dana na sajtu za 0drasle!MUškarci masovno plaćaju da budu na njenom profilu! (FOTO) – Otprilike Novo
Portal November 1, 2022

Milica Dabović (40) često je nailazila na kritike javnosti zbog provokativnih fotografija koje objavljuje na svom Instagram profilu, a sada je otišla korak dalje otvorivši profil na web stranici za odrasle.

Kako kaže, u “Only fans” je otišla na nagovor prijateljice.

– Profil na “Only Fence” sam otvorio zbog oklade s prijateljem, ali i zato što su mi mnogi pisali na društvenim mrežama da me žele vidjeti na tom sajtu. Moj prijatelj i ja smo se kladili da mogu dobiti 1000 pratitelja u 48 sati.

Rekao sam joj da je to nemoguće, a ona je bila sigurna u uspjeh.

Rekla je: “Da vidimo, ako ne uspijete, zatvorite profil.” Pristala sam, još jedan skandal više-manje, šta mi je – kaže bivša košarkašica, koja će, ostvari li cilj, u dva dana zaraditi čak 15.000 dolara.

– Volim se slikati i ponosna sam na svoje tijelo. Cijeli život treniram, moje tijelo je moj dugoročni projekt.

Sviđa mi se kako izgledam s 40 godina, zašto to ne bih pokazala drugima?!

Neću varati ljude i pozirati obučena od glave do pete. Nije mi problem slikati se u donjem rublju jer za mene je lijepo, lijepo žensko tijelo čista umjetnost! Prikazat ću dijelove tijela ovisno o tome koliko ljudi plate. Koliko para, toliko muzike – obećava Milica.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*