SEĆATE LI SE ZAVODLJIVE APOTEKARKE IZ KRAGUJEVCA? Ovo su svi čekali, pogledajte samo ove SNIMKE! (VIDEO) – Otprilike Novo
Portal November 2, 2022

Prije nešto više od dvije godine farmaceutkinja iz Kragujevca zapalila je društvenu mrežu Tik Tok provokativnim klipovima koje je snimila u svojoj apoteci. Pleše u uniformi uz pjesme o medicini i tako zavodi muškarce.

Prisjetimo se klipa koji je Anu lansirao u medijske vode, osim zabave, Ana je imala i druge motive za svoje aktivnosti na Tiktoku.

OVDJE

Kladila se s jednim korisnikom ove društvene mreže i tvrdila da može dobiti više pratitelja od njega.

– Ne želi da puno komentiram i otkrivam o kome se radi, ali bila je oklada s jednim tiktokerom koji se hvalio koliko ima pratitelja. Ja sam mu lijepo rekla da mogu da ih skupim još, rekla je za Kurir Ana Milanović, farmaceutkinja.

@anamilanovic23 Odavno sam riješio sve greške u svom životu…??‍♀️??‍♀️? #trending #fyp #fypシ ♬ originalni zvuk – ? Music Amp Up ?

Prati je gotovo pedeset tisuća ljudi. Zaintrigirala je mnoge, a se.. uniforma privukla je pažnju medija.

OVDJE

– Sada je sve postalo jako stresno i sve je ovo veliki pritisak. Nije isto kad snimam samo za Tiktok i sad kad su mediji oko mene. Želim nastaviti snimati, ali sada su moji roditelji protiv, a prijatelji me podržavaju, objasnila je sagovornica.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*