OBE PRODAJU INT1MU NA SAJTU ZA 0DRASLE, A SADA SU ŠOKIRALE SVE GLEDAOCE: Da li je moguće da se o OVOME PRIČA? (VIDEO) – Otprilike Novo
Portal November 9, 2022

Bivša košarkašica Milica Dabović nedavno je otvorila profil na društvenoj mreži OnlyFans, gdje djevojke i muškarci prodaju svoje nt1mne fotografije i video snimke.

Sada je gostovala u emisiji Ognjena Amidžića zajedno s Anđelom Vešticom, koja već duže vrijeme ima profil na ovoj stranici za odrasle.

Anđela je tom prilikom progovorila o svojim fotografijama koje objavljuje. Vjerujem da se moja i njezina priča razlikuju, barem za sada. Izbrisao sam neke stvari na stranici i sada je malo drugačije, sada je sve eks….

Imam besplatnu stranicu na kojoj je cenzurirano, a na privatnoj stranici ništa nije cenzurirano.

Cijena je 5 dolara za mjesec dana, od toga se može super živjeti. Ne želim govoriti o brojkama. Sjedim doma i slikam i zaradim.

Milica je možda shvatila – zgodna je, zašto to ne bi naplatila… Prvih mesec dana sam slikala samo grud1, a trećeg meseca je sve nestalo… – rekla je Anđela, a potom i Milica. nastavio.

– Na početku izgleda skromno, bilo mi je previše. Volim svoje tijelo, ponosna sam na njega. Imam 40 godina, na treninzima brinem sama o svom izgledu, volim se slikati. Volim da me se komentira. Ne mogu odoljeti lošim komentarima.

Odlučio sam ne samo staviti slike na Instagram, već i na OnlyFans. Netko voli da pričaš s njim, netko da pošalješ sliku. Svatko može objavljivati ​​što želi – rekla je.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*