Ceca i Saša Popović kriju simpatije, uhvaćeni kako se maze: Razotkrivena veza, kompromitujući snimak zapalio mreže! – Otprilike Novo
Portal November 12, 2022

Dugoočekivana nova sezona glazbenog showa “Zvezde Granda” počela je prošlog vikenda na televiziji Pink na čelu sa Sašom Popovićem i starom ekipom.

U žiriju, Cecom Ražnatović, Marijom Šerifović, Viki Miljković, Anom Bekut, Draganom Stojkovićem i Đorđem Davidom.

Show je bio iznimno gledan, posebice zbog svađa među članovima žirija, ali i komentiranja kandidata.

Ceca je u jednom trenutku priznala i da njeguje tanke osjećaje, kako na poslu, tako i u privatnom životu, a Saša nije mogao ostati imun na to pa je imao prijedlog za nju

Ceca, povedi i mene – rekla je kreativna direktorica “Zvezda Granda”, ali je od Ražnatovića dobio žestok odgovor koji sigurno nije očekivao:

– Zašto se nisi ponudio kad si se obogatio, prije braka? Sad mi se udvaraš, kad nemam koristi od tebe

OVDJE

Možda bi sve ovo djelovalo kao šala da dan ranije Saša i Ceca nisu gostovali u specijalu Zvezde Granda, a jedna situacija tokom emitovanja emisije izazvala je veliku pažnju.

Naime, Popović i Ceca cijelo su vrijeme bili nasmijani jedno drugom, a u jednom trenutku tijekom nastupa Isaka Šabanovića kamera je uhvatila važan trenutak koji je pokrenuo lavinu komentara, ali i pitanje što se događa između Cece i Sashe ?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*