RUS STARTOVAO SRPKINJE I PITAO IH KAKVI MUŠKARCI IH PRIVLAČE: Odgovor jedne devojke ga ostavio U ŠOKU! Evo šta mu je rekla (VIDEO) – Otprilike Novo
Portal November 12, 2022

Ruski YouTuber i influencer, Ilya Nikolaevich, obilazi zemlje diljem svijeta odakle objavljuje zanimljive videe. Tako ga je put nedavno doveo do Beograda, a on je iskoristio priliku da na ulici upita djevojke iz Srbije kakvi im se dečki sviđaju. Odgovori su bili raznoliki.

– Fizički me privlače visoki dečki, blijede kože, tamne kose i očiju, s velikim nosom. Biti psihički jak, samostalan, odan – odgovorila je djevojka Kristina.

Nedaleko od Knez Mihailove Ilija je upoznao i jednu Đurđu, koja je također rekla da je privlače visoki momci koji nisu previše mišićavi, ali nisu ni mršavi.

Također, moraju biti duhoviti, zanimljivi i pametni – privlače me jako visoki dečki, trebali bi biti viši od dva metra, tamne kose i očiju.

A mora da su Srbi. Moraju biti duhoviti i džentlmeni, znati kako se ponašati s djevojkom, trebaju joj otvoriti ili pridržati vrata.

Djevojkama takve male stvari puno znače. Ne volim nekulturne momke, volim fine momke, koji su kao plišani medvjedići – rekla je jedna Sara koju je Ruskinja srela u Knez Mihailovoj ulici.

OVDJE

Međutim, jedna djevojka imala je neočekivano. Riječ je o djevojčici čiji su roditelji porijeklom iz Srbije, a živi u Americi. Iliji je rekla da je ne privlače dečki, već cure. YouTuber se prvo iznenadio, no postavio joj je potpitanje kakve je djevojke privlače.

– Privlače me seksi djevojke – kratko je odgovorila.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*