SKANDAL U EMISIJI UŽIVO! Nada i Vendi žestoko zaratile, PLJUŠTALE PROZIVKE, pevačica se obratila voditeljki: Sanja, ŠTA JE OVO?! (VIDEO) – Otprilike Novo
Portal November 12, 2022

Sandra Rešić, Nada Obrić, Vesna Vukelić Vendi i Milica Dabović iznijele su svoje stavove bez dlake na jeziku, zbog čega su neke od njih krenule u žestoke ratove pred kamerama.

Naime, nakon Vendine detaljne analize ženskog roda, koja se očito nije svidjela Nadi Obrić, pjevačica se vidno ljuta okrenula prema voditeljici.

– Jeste li nas zvali na štand ili ste nas zvali u emisiju?! Molim te, za živu glavu, reci mi u jednoj rečenici šta propuštaš, izvini, pa da se raziđemo – rekla je Nada. Baš sam uživala slušajući Vendi – dodala je Dabović.

– Gospođo Nado, svatko sluša svoj kapacitet! Ne mogu svi upiti ono što im se govori, zato život prolazi mimo njih – rekla je Wendy.

– Moji kapaciteti su ravni nuli! Molim sugovornike da mi se tako obraćaju, je li to jasno?!

Moji kapaciteti nisu za ovakva predznanja – rekao je Obrić Gospođa Nada dobije rubeolu kad vidi nekoga s naočalama tko izgleda kao intelektualac, a kamoli da pokraj nje sjedi netko tko je intelektualac! Normalno je da se ovako naježi i nakostriješi pa počne da bljuje vatru – dodao je Vukelić.

– Reci, Rado, ljubim te, šta ti je – nastavila je Nada.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*