VOJSKA SRBIJE IMA IPAK AT0MSKE PRAVE BOMBE U SVOJIM REDOVIMA! Srpkinje izgledaju NESTVARNO, ne zna se koja je lepša i vreli1ja (FOTO) – Otprilike Novo
Portal November 14, 2022

Koliko su ove djevojke nevjerojatne govori i stranica na Instagram grupi koju su im posvetili njihovi vjerni obožavatelji, ali i mnogi čija su srca hrabre ljepotice ukrale.

Red, rad, stabilnost, disciplina i samopouzdanje na putu do cilja opisati ambicije mladih žena koje su odlučile da osobni uspjeh postižu u srpskoj vojsci.

Pokazale su se izdržljivije kada je riječ o psihofizičkoj snazi, ali i spremnosti na specifičan način života.

Među snažnim ljepoticama malo tko neće primijetiti plavušu koja izvana izgleda kao Barbie, dok je s druge strane rame uz rame s muškarcima i lako može odmjeriti snagu unatoč nježnom izgledu koji je ne odaje.

Srpske djevojke u uniformama osvojile su vjernu publiku na Instagramu, gdje ih beskrajno obasipaju komplimentima kako za hrabrost, tako i za ljepotu.

Podsjetimo, interes djevojaka za vojna zanimanja u našoj zemlji postoji godinama, ali veliki broj morali su odustati zbog spola, od želja, i tako sve do 2007. godine kada je Vojna akademija u Beogradu upisala prvu generaciju djevojaka i primila prve polaznice.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*