VIDOJEVA UDOVICA U CRNOJ IZAZOVNOJ HALJINI POKAZALA GOLA LEĐA: Napred SMERNA, pozadi prava ĐAVOLICA (FOTO) – Otprilike Novo
Portal November 15, 2022

Voditeljica Nikolina Pišek (46), udovica Vidoja Ristovića, često se na društvenim mrežama hvali svojom vitkom figurom, a sada je pokazala kako izgleda u vrlo izazovnoj haljini.

Izazovne haljine oduvijek su bile jedan od najčešćih odabira poznatih dama kada je u pitanju njihov izlazak na crveni tepih, a uglavnom su to dugi modeli koji otkrivaju dobar dio kože zahvaljujući dubokom dekolteu ili prorezu na nozi.

Po nama, ali i po mišljenju Nikoline Pišek, možda najljepši način da budete seksi, a zadržite ženstvenost i eleganciju su haljine koje otkrivaju leđa.

Nikolina ovoga puta nije na crvenom tepihu, ali je htjela pokazati gola leđa. Čak su joj i čarape izlazile, ali to je u redu!

Linija joj je zaista savršena, a haljina je pravi izbor.

Ima onih dana u jesen kada je priroda toliko uplakana da vam ne preostaje ništa drugo nego zablistati u ogledalu. I na trenutak zaboraviš da je jesen, da je hladno i maglovito i da su vremena izazovna.

Jer ja im mogu prkositi bolje nego itko. Volim te svoje male trenutke. Volim onaj trenutak u danu kada se posipam zvjezdanom prašinom. Volim kad mi kći kaže – prelijepa si mama! Ok, zanio sam se i malo lažem. Razmotrite sve osim posljednje rečenice.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*