MARINA JE 13 GODINA VASPITAVALA PASTORKA, A ONDA SE UDALA ZA NJEGA! Ocu slomljeno SRCE: Varala me sa sinom i to u sobi pored moje!! – Otprilike Novo
Portal November 16, 2022

Mnoge se žene zaljubljuju u mlađe muškarce i to više nije neka posebna novost. No, Ruskinja Marina Balmasheva (37) otišla je korak dalje te je prije 2 godine uplovila u vezu s 15 godina mlađim od nje Vladimirom (22), koji joj je posinak.

Marina je bila u braku s njegovim ocem Aleksejem 13 godina i odgajala je Vladimira kao maćeha 13 godina.

U dobi od 22 godine Marina se udala za 10 godina starijeg Alekseja i postala maćeha dječaku Vladimiru koji je tek 7 godina u to vrijeme.

Vladimir je živio s ocem, pa mu je Marina postala maćeha.

OVDJE

Činjenica koja je zaprepastila javnost je da su Marina i Vladimir funkcionirali u maćehinsko-posinkovskoj vezi, a potom su i stupili u intimne odnose.

Ne samo da je moja supruga prevarila mene, što joj mogu oprostiti, nego je ona mene prevarila sa mojima. sine.i u sobi do moje!

Čekala bi u mom krevetu da zaspim, a onda bi krišom otišla do kreveta mog sina i nakon tog čina bluda se vratila da spava sa mnom i pravila se da se ništa nije dogodilo – otkrio je Aleksej za Daily Star i istaknuo kako nikada neće moći oprostiti ni bivšoj ni sinu.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*