ZGROZILA JAVNOST: DRAGANA MIRKOVIĆ 0dvaljena od života priznala sa koliko muškaraca je 0PŠTILA!! (VIDEO) – Otprilike Novo
Portal November 16, 2022

Učesnica rijalitija Dragana Mirković, svojevremeno pod dejstvom alkohola, odlučila je da otvori dušu i prizna detalje iz svog emotivnog života.

Nakon što ju je Marko Perović ponizio pred svima u “Parovima” i izjavio da se ugojila 30 kilograma, Dragana je postala sujetna, pa je odlučila hitno pronaći novu žrtvu.Ni Igor nije ostao imun na Draganine čari, pa je odlučio otkriti nešto više o njezinoj prošlosti.

– Svoje muškarce mogu nabrojati na prste obje ruke, a svi su bili romantični – tvrdi Mirković.

– Ne laži – nije joj vjerovao Igor.

Inače, Mirkovićeva je u vilu ušla sa željom da postane pjevačica. No, njezina tadašnja cimerica, legenda narodne glazbe Lepa Lukić, savjetovala ju je da se “mani prljavih poslova” jer nema talenta, Dragana je svakako pokazala veliki talent za zavođenje pa je počela flertovati s natjecateljem Stefanom Klunom.

Gaga je uspjela pomutiti razum i Srboljubu Maroviću, a ovaj takmičar je s njom prevario svoju djevojku. Njih dvoje su u nekoliko navrata imali žestoke rasprave, ali i trenutke vruće intimne akcije. Romansa je trajala sve do Srbinova izlaska iz “Parova”, a nemirna Gaga nastavila je flertovati.

Kontroverzna natjecateljica upustila se u lezbijsku priču s cimericom Milanom Kosirović, polugola u bazenu.

Prilikom ulaska Dragana je krila da je još u zakonskom braku, ali kako je priznala nije bilo “ništa ozbiljno”. Mirković je skandalizirala i pričom da je svoje intimne snimke, na nagovor supruga, prodala bogatim Arapima.

Upustila se i u kratku avanturu “nemirnih prstiju” s Mladenom Vuletićem te fizički obračun s Nenadom Marinkovićem Gastozom.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*