CEO KATAR POLUDEO ZA NJOM, A EVO KAKO IZGLEDA BEZ FILTERA: Hrvatska bomba uhvaćena na tribinama, haljinica se podigla (FOTO) – Otprilike Novo
Portal November 29, 2022

Ivana Knol proglašena je najatraktivnijom navijačicom Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru, a njezino ime i slika od tada ne silaze s naslovnica brojnih stranih medija.

Osim “Vatrenih”, voli i Instagram filtere. Iako je zbog svog ekscentričnog odijevanja bila na meti brojnih kritika, a optuživali su je i za nepoštivanje pravila

odijevanja u Dohi, manekenku to nije obeshrabrilo pa se na utakmici Hrvatske i Kanade pojavila u mini haljini s kockicama ‘.

Svojim atraktivnim izgledom plijenila je pažnju navijača na stadionu, a sudeći prema fotografijama, Ivana i bez alata za uljepšavanje fotografija izgleda zanosno.

Podsjetimo, Ivana je bodrila Vatrene u dugoj dekoltiranoj haljini sa šahovskim uzorkom na prvoj utakmici Hrvatske protiv reprezentacije Maroka, a ispod zajedničke fotografije na Instagramu pohvalila se svojom popularnosti među ljubiteljima nogometa.

“Mislim da sam danas snimila više fotografija od Ronalda”, napisala je u jednoj od objava.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*