S*KSOMNIJA MI PRAVI PAKAO OD ŽIVOTA! Evo šta je Morfeusov sindrom, kako se manifestuje poremećaj i ima li LEKA protiv njega! – Otprilike Novo
Portal November 29, 2022

Morgan Mandriota koji pati od seksomnije otkrio je kako ovo malo poznato stanje može dovesti do neugodnih situacija.

Incident se dogodio u kući njezine prijateljice. Sljedećeg dana žena se nije sjećala što se dogodilo tijekom noći.U intervjuu za časopis Well + Good Morgan Mandriota, koja se bori sa se….jom, ispričala je o incidentu koji se dogodio u kući njezine prijateljice.

Naime, Morgan je toliko glasno stenjala u snu da je probudila cijelu obitelj vjerujući da se ona i njezina prijateljica pos—.

Žena se sljedeći dan probudila ne sluteći da se nešto dogodilo. Tek sljedeće noći, kada joj je prijateljica poslala poruku, saznala je da je tijekom noći ispuštala zvukove koji bi upućivali na s…

Se–mnia: što je Morpheusov sindrom?

Se—ija je poremećaj spavanja u kojem se osoba koja pati može nesvjesno upustiti u se….u aktivnost dok spava.

Osoba koja pati od Morpheusovog sindroma može glasno stenjati dok spava, masturbirati, trljati se o plahte, pa čak i smetati partneru ili inicirati odnos u snu. Simptomi se—-je razlikuju se od osobe do osobe, ali osnovna karakteristika ove parasomnije je da osoba koja spava pokazuje se–o ponašanje kojeg nije svjesna i ne može ga kontrolirati.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*