SASLUŠANA POLICAJKA PR0ST1TUTKA: Evo kako se branila pred sudijom i na koju kaznu je osuđena! PRISTALA NA TROJKU U ZAMENU ZA AJFON!! (VIDEO) – Otprilike Novo
Portal December 2, 2022

Policajka (27) koja je uhapšena zbog sumnje da se pros….la na saslušanju u Prekršajnom sudu u Beogradu branila se ćutanjem.

Podsetimo, ova policajka kažnjena je jer je u zamenu za ajfon 13 pristala na p0lni odnos sa muškarcem i još jednom ženskom osobom. Ovaj telefon na tržištu košta između 800 i 1000 evra.

Hapšenje ove policajke je epilog afere koja je izbila krajem avgusta, kad su se na društvenim mrežama pojavili šokantni p–o-snimci srpske policajke.

Na jednom od njih vidi se crnokosa devojka u uniformi polaznika Centra za osnovnu policijsku obuku (COPO) u Sremskoj Kamenici kako u toaletu o   o zad—ljava kolegu.

Na još jednom snimku vidi se ova devojka kako simulira o…i s–s sa bananom u svlačionici u COPO. Na internetu su se, takođe, pre dva meseca pojavile i slike i snimci gde je ova crnokosa policajka pozirala u s..-pozama sa plavokosom poznanicom.

Na pojedinim slikama njih dve su nosile s–o-maz0 odeću.

Navodno, većina spornih p—-snimaka i slika nastala je još pre nekoliko godina, dok je policajka bila na obuci u Sremskoj Kamenici, nakon čega se zaposlila u MUP. Ona je, prema nezvaničnim saznanjima, rodom sa juga Srbije, a po završetku obuke radila je u saobraćajnoj patroli na autoputu.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*