POSLALA KOMŠIJI PORUKU ZBOG PREGLASNOG S*KSA: Kad je dobila odgovor od njega, htela u zemlju da propadne! Sad je JOŠ NEPRIJATNIJE – Otprilike Novo
Portal December 3, 2022

Jedna je žena na TikToku podijelila poruku koju je morala poslati susjedu na katu iznad sebe, tražeći od njega da utiša buku svog neprestanog vođenja ljubavi.

Rose je na TikToku objasnila da njezin susjed ispušta se…lne zvukove tri mjeseca i da je to postalo jako teško podnijeti, piše The Sun.

Kako kaže, to nisu normalni zvukovi s…a, već vrlo naglašeni i energični zvukovi.

Ispričala je i da je pokušavala nježno pokucati na vrata njegova stana kako bi ga suptilno zamolila da šuti, a jednom je metlom lupila po stropu, no bezuspješno.

Jednom je prilikom pozvala obitelj na nedjeljni ručak, a njezin susjed se odjednom počeo glasno seksati i to je bila kap koja je prelila čašu.

– Moja obitelj i ja sjedimo za ručkom i jedemo pečene krumpire i umak, kad odjednom moj susjed odluči imati najglasniji s…s ikad.

Predivno! – rekla je Rosie u videu

“Jako mi je žao, pitao sam se možemo li se čuti, ali mislio sam da bi bilo u redu da zatvorimo prozore i vrata. Svakako ćemo ubuduće biti obzirniji, žao mi je što je ovako ispalo. Općenito, ako čujete bilo kakvu buku od mene, glazbu ili TV, glasne korake ili bilo što drugo, javite mi i bit ću oprezniji.

OVDJE

islio sam da su podovi prilično debeli, ali očito ne onoliko koliko sam se nadao. Još jednom se ispričavam.”

Rousey je priznala da joj je zbog njegovog odgovora postalo još neugodnije, a korisnicima koji su pogledali video situacija je bila urnebesna.

– Jako sam zahvalan što živim u kući – napisao je jedan korisnik.

– Da me netko pošalje na glasan s–, odmah bih se maknula, tako ponosno zvuči – dodala je druga.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*