NA NAŠEM TRAKTORU PIŠE LJUBAV: Borjan sa odmora sa suprugom poslao BRUTALNU PORUKU sramnim hrvatskim navijačima! – Otprilike Novo
Portal December 12, 2022

Golman Crvene zvezde i kanadske reprezentacije Milan Borjan uživa sa suprugom Snežanom na odmoru na Maldivima nakon ispadanja sa Svjetskog prvenstva.

Kanada se nije uspjela kvalificirati u nokaut fazu Svjetskog prvenstva u Kataru. U skupini s Belgijom, Hrvatskom i Marokom Kanađani su doživjeli tri poraza i neslavno završili sudjelovanje.

U utakmici protiv Hrvatske Milan Borjan bio je u centru pažnje, jer su ga sramotni navijači ove reprezentacije brutalno izvrijeđali.

Tijekom cijele utakmice kanadski vratar bio je na meti Hrvata. Uz gnusne psovke i uvrede upućene Snežaninoj supruzi, hrvatski navijači u jednom su trenutku razvili zastavu poznate tvrtke za proizvodnju traktora John Deere koja nosi slogan “Nothing runs like”, u doslovnom prijevodu “ništa ne trči kao jelen”.

OVDJE

No, hrvatski navijači dodali su mu natpis “Knin 95”, aludirajući na notornu akciju “Oluja”, a na dijelu gdje piše “ništa ne trči” dodali su “Borjan”.

Činjenicu da je Milan Borjan pobjegao iz Knina tijekom progona srpskog stanovništva skupina navijača iskoristila je za ovu sramotnu uvredu.

Milan je sve izdržao stojeći na terenu, a dva tjedna kasnije uzvratio šakom na te skandalozne izljeve mržnje.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*