KOLIKO KUBIKA SANDRA AFRIKA SADA IMA U GRUDIMA? Pevačica sve otkrila i priznala zašto je TREĆI put išla pod NOŽ! – Otprilike Novo
Portal December 19, 2022

Sandra Afrika je treći put otišla pod nož kako bi povećala grudi, a sada je otkrila i zašto je to učinila.

Nakon što se svojim pratiteljima na Instagramu požalila na neugodnosti koje je doživjela u zračnoj luci, Sandra Afrika, koja važi za jednu od naših najatraktivnijih pjevačica, progovorila je i o svom fizičkom izgledu te istaknula kako je za to zaslužna njezina genetika. Da nije za sve zaslužna majka priroda govori i činjenica da je Sandra čak tri puta išla na operaciju grudi.

Nedavno ih je povećala po treći put, a kako ističe, brine o tome kako izgleda pa vodi računa o tome što konzumira od hrane i pića te redovito vježba.

“Što se tiče mog izgleda, iskreno malo se trudim i teško je s obzirom na posao kojim se bavim. Genetika je tu više od 50 posto”, rekla je pjevačica, a zatim otkrila zašto je odlučila povećati grudi – “Grudi sam povećala treći put, imam 580 kubika. Željela sam da mi grudi budu veće, jer se tijelo mijenja s godinama i nisam mršava kao prije 15 godina”, rekla je za Exkluziv.

Gdje god se pjevač pojavi, atmosfera je uzavrela, a napojnice lete na sve strane. Sandrin inbox prepun je poruka obožavatelja, ali i javnih osoba i sportaša. Priznala je da ima simpatiju, da je zaljubljena, ali da ne zna što će biti. Otkrila je i je li joj se netko od srpskih nogometnih reprezentativaca udvarao i slao poruke.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*