NIKOLINA PIŠEK U ZAGRLJAJU DRUGOG MUŠKARCA! “kako si samo mogla to uraditi – Otprilike Novo
Portal December 21, 2022

Nikolina Pišek podijelila je niz novih fotografija, a najviše pažnje korisnika mreže privukle su one s nepoznatim muškarcem.

Nikolina Pišek još uvijek se teško nosi s gubitkom supruga Vidoja Ristovića koji je iznenada preminuo u 44. godini života, no odlučila je nastaviti sa životom i posvetiti se karijeri, obitelji i prijateljima koji su bili uz nju u najtežim trenucima.

Otkako se vratila na male ekrane, voditeljica je neprestano u centru pažnje, a njena nova objava na Instagramu izazvala je lavinu reakcija. Objavila je dvije fotografije s prijateljicom, od kojih je jedna u kupaćem kostimu, za što je, kako je napisala, dobila pristanak pokojnog supruga Vidoja.

Iako joj ljubavni život još uvijek nije “došao na red”, Nikolinu to nije spriječilo da svojom objavom ohrabri i fanove i hejtere.

“Bila je to prekrasna zabava. Tema ‘glitter & glow’, ja koja zadovoljava sve zadane parametre i na visini sam zadatka. Povod? Godišnjica moje drage prijateljice koju poznajem dovoljno dugo da objavim fotku”, napisala je Nikolina i nastavila:

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*