BUJANOVAČKO ISKUSTVO POKAZALA U ZADRUZI? Aleks dovela Cara do završnice, v*elom akcijom rasklimali krevet! (VIDEO 18+) – Otprilike Novo
Portal December 31, 2022

Kao što ste mogli da pretpostavite iz naslova, danas ćemo pisati o Aleksandri i Filipu koji su se posvađali, pa je ona otišla u izolaciju, ali je on krenuo za njom i uspeo da je omekša, pa su se na kraju žestoko posvađali. akcija ispod pokrivača. Inače, svaki put uspeva da je omekša, i da odmah zaboravi na sve što je uradio.

Kada su njih dvoje u pitanju, otkako su zajedno, pokazali su mnogo, a ono što možemo zaključiti jeste da će njihova veza biti veoma turbulentna, a pokazali su i da ne biraju ni vreme ni mesto kada razmjenjuju simpatije, ali ni ostali parovi u kući se po tom pitanju ne razlikuju. Otkako je Miki samoinicijativno napustio rijaliti, Filip i Aleksandra su krenuli na rehabilitaciju, a sada su tu i ostali.

Posle večere uvukli su se u krevet pod pokrivač i počeli da razmenjuju milovanja. Iako su gledaoci navikli da imaju intimne odnose sa njom koja sedi na njemu, ovoga puta su se odlučili za drugačiju pozu, tačnije njihova vruća akcija bila je malo mirnija, uz klasičnu pozu, a potom su se poslužili rukama. Iako se nije moglo vidjeti ko je šta kome radio, sigurno je da su uživali, a da su sve to imali priliku da prate i gledaoci kraj malih ekrana.

Kliknite OVDJE

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*