AU, KAKVA RIBETINA! Providna haljina i veš na izvol’te – brutalno izdanje srpske pevačice, nikad bolje nije izgledala! – Otprilike Novo
Portal January 4, 2023

Nataša Bekvalac dočekala je Novu godinu u Budvi, a tamošnju publiku razveselila je brutalnim stajlingom.

Osim Zdravka Čolića, koji je nastupio u Kotoru, publiku u Crnoj Gori u novogodišnjoj noći razveselila je i Marina Visković, koja je u ponoć izljubila kolegicu, kao i Nataša Bekvalac. Novosadska barbika pjevala je u Budvi, a za mjesto u klubu tražila se karta više.

Pjevačica je svoje najveće hitove vrtila pred brojnom publikom do sitnih sati, a o dobroj atmosferi na fešti i dalje se priča. No, veliku pozornost privukla je i brutalnom kombinacijom koju je odabrala za doček. Nataša se popela i izašla u prozirnoj haljini koja je savršeno istaknula njenu figuru.

Bekvalčeva je nosila korzet haljinu ukrašenu kristalima. Prozirna tkanina otkrila je njezine noge, ali i donje rublje u boji kože koje je nosila ispod. Maksimalno je uživala u druženju sa svojom publikom, a uska haljina nije ju spriječila da gusla i pleše na pozornici do zadnje minute svog nastupa. Komentari na njezinom računu preplavili su Instagram.

“Ajme, koja cura”, “Može nositi sve”, “Božica žena”, “Zgodna”, “Bolja si”, “Nema ljepše” samo su neki od brojnih komplimenata koje je dobila. Provjerite:

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*