PIŠE IM KAZNE, A MUŠKARCIMA PADAJU VILICE: Zbog vatrene POLICAJKE gore mreže, sve zanima SAMO JEDNO (VIDEO) – Otprilike Novo
Portal January 23, 2023

Kako mnoge žene privlače muškarci u uniformama, tako su i žene takvih zanimanja privlačne jačem spolu.

Nema ih puno i zato vrlo lako mogu biti u središtu pozornosti, pogotovo kada su neosporno lijepe. Jedna od njih je policajka kojoj muškarci uživaju kad im piše kazne.

Početkom studenog osvanula je njezina snimka i čini se da od tada muškarci traže njezin profil.

Snimka je pogledana nevjerojatnih 11 milijuna puta, a potencijalni udvarači ne prestaju pitati tko je ona. Kad god neka fotografija ili video osvane na mrežama, tisuće njih traže da ih netko označi kako bi saznali ime i prezime, no to se još uvijek nije dogodilo.

OVDJE

U jednoj od posljednjih, muškarac koji je počinio prekršaj odlučio slikati atraktivnu crnku.

“Traže li od vas da ih uhitite?” upitao je vozač uz osmijeh zauzvrat. Njezinu reakciju mnogi su opisali kao sinonim za rečenicu “Da mi je samo dolar za svaki put kad čujem ovakvo udvaranje”. Inače, ova policajka je nadležna za teksaški okrug Brazoria, a mnogi još uvijek nagađaju o njezinom identitetu.

Sudeći po brojnim komentarima, većina ih je napisala da se policajka zove Juanita te da joj je prvo slovo prezimena M. Pogledajte kako policajka izgleda.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*