SKUPIO JE SNAGE DA SE OBRATI JAVNOSTI! – Snimak potresenog Novaka Đokovića kruži mrežama, izgovorio je nekoliko rečenica i uputio snažnu poruku (VIDEO) – Otprilike Novo
Portal February 14, 2023

Posljednjih dana svjedoci smo strašne prirodne katastrofe koja je pogodila dijelove Turske i Sirije, kada je razorni potres odnio više od 25 tisuća ljudskih života, a nažalost brojke su sve veće svake sekunde, što je vrlo tužno.

Gotovo sve zemlje svijeta svijeta organizirali prikupljanje humanitarne pomoći, a mnoge javne osobe iskoristile su svoju popularnost na najbolji mogući način apelirajući na sve ljude da sudjeluju u prikupljanju sredstava za ugroženo stanovništvo.

Naime, jedan od njih je i najbolji tenisač svijeta Novak Đoković, koji je prije nekoliko dana putem društvenih mreža žestoko poručio:

“U Beogradu sam s prijateljem Jusufom. Želim poslati podršku i pozdraviti sve ljude u Turskoj koji prolaze kroz teške trenutke.

OVDJE

Vidio sam fotografije i videozapise razaranja koje je ostalo nakon potresa.

Svim obiteljima želim reći da je moje srce uz sve vas i nadam se da će ljudi ostati jaki i zajedno se oporaviti. Sve najbolje i ostanite jaki”, napisao je tenisač u svojoj objavi.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*