ZORANA MIĆANOVIĆ VIŠE NE IZGLEDA OVAKO! Pevačica korekcijama izmenila lični opis, nastala LAVINA KOMENTARA! (FOTO) – Otprilike Novo
Portal February 20, 2023

Potpuno svjesna estradnog posla kojim se odlučila baviti, Zorana Mićanović redovito održava komunikaciju sa svojom publikom i putem društvenih mreža na kojima svakodnevno objavljuje svoje fotografije i videa.

Mlada pjevačica osim glasa i osjećaja za dobru atmosferu može pohvaliti se i njezinim prirodnim atributima koje jedino zna istaknuti u prvi plan, za što neprestano dobiva lavinu komplimenata.

Iako je majka priroda bila na koljenima kada je ljepota u pitanju, Zorana je odlučila napraviti privremenu promjenu zbog koje je izgledala potpuno drugačije.

Naime, Mićanović je objavila fotografiju na kojoj ležerno pozira, a pažnju svih privukao je njen novi zavodljivi izgled, točnije plave leće zbog kojih je na prvi pogled izgledala neprepoznatljivo.

Ovo osvježenje podržali su i njezini obožavatelji koji su je pohvalili kako može nositi sve i izgledati kao boginja u svakom izdanju, no bilo je i onih koji tvrde da je ljepša sa smeđim očima i da s ovom promjenom izgleda neprepoznatljivo.

Šta vi mislite da li je pretjerala sa ovime ili ipak nije ? Mišljenja su mnogi da je ljepše kada je sve prirodno.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*