“CRNOGORCI SE PONOSE SA MNOM” – Ima preko 50 godina i slika se G0Ia! Majka popularnog pevača: “K***E su one što se daju” – Otprilike Novo
Portal March 1, 2023

Suzana Perović Blondi odlučila je otvoriti nalog na stranici za odrasle, a kako ističe, imala je podršku okoline.

Majka bivšeg Zadrugara i ovogodišnjeg učesnika “Pjesme za Eurosong” Save Perovića, Suzana Perović Blondi, poznata po svojoj ekscentričnosti, ne krije koliko je ponosna na svoje sinove. Vole se, podržavaju i slažu u svemu, pa i kada je u pitanju Blondin posao – otvaranje profila na Onli fenceu.

Blondi je oduvijek plijenila pozornost, što više svojim izgledom, odijevanjem i ponašanjem, a ništa manje svojim izjavama. Kako sama tvrdi, odlučila je okušati sreću otvorivši profil na platformi za odrasle, a vjeruje da će joj to donijeti još veću popularnost i zaradu.

“Imam dva sina. Jedan je pravi mangup, a Savo se okrenuo muzici. Nikada ništa nisam radila bez odobrenja svoje djece. Jako se poštujemo. Uvijek me pitaju za savjet, pa i ja. rekla svojoj djeci da želim otvoriti Only Fens. Moja koža je kao u petnaestogodišnje djevojčice. Ponosna sam na sebe i svoje tijelo prije svega. Druga stvar koju želim pokazati drugima je da žena može imati pedeset godina i još uvijek izgledati super.zaslužujem trofej.nije bitno hoću li se slikati u tangama ili gola.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*