IZVUKLA TANGE I ZAMEŠALA! Nives Celzius okrenula leđa kameri, komentari pljušte – “Smršaj malo, nećemo se ljutiti” – Otprilike Novo
Portal March 1, 2023

Nives Celzijus uzburkala je strasti na društvenim mrežama još jednim izazovnim videom.

Pjevačica Nives Celzijus nedavno je proslavila 41. rođendan, a i u petom desetljeću važi za jednu od najatraktivnijih Hrvatica. Nedavno se našla u središtu pozornosti zbog provokativne pjesme koju je posvetila nogometašu Lionelu Messiju, a na društvenim mrežama gotovo svakodnevno muškarce “znoji” izazovnim kadrovima.

Nakon videa s jahte gdje joj je vjetar raznio majicu ispod koje se nalaze bujne prirodne grudi, a potom i fotografije u minijaturnim tangama na neobičnoj lokaciji, atraktivna Hrvatica ponovno je razveselila svoje obožavatelje. Zgodna pjevačica i vlasnica najvećih prirodnih grudi ovoga puta objavila je izazovan video na koji nitko nije ostao ravnodušan.

Kratka majica ispod koje se nazire velika tetovaža na rebrima i trenirka iz koje je maksimalno izvukla tange uzburkala je strasti na njenom Instagram nalogu. Nives je zaplesala, “mješala” bokovima, a onda se kameri okrenula leđima.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*