ZADNJU LOŽU OKRENULA KAMERI, TANG1CE SE USEKLE: Najbolja RIBA na estradi GRMI u 43. godini, DA LI JE REALNA? – Otprilike Novo
Portal March 4, 2023

Nekadašnja članica grupe “Models” Ivana Stamenković Sindi, koja je i tada važila za najljepšu u grupi, jedna je od najatraktivnijih žena domaće javne scene.

Kad je počinjala karijeru, prije dvadesetak godina, svojom je pojavom tjerala na razmišljanje, a zbog njezinih izazovnih fotografija muškarcima i danas “skače tlak” Atraktivna Beograđanka ima 43 godine, no definitivno su samo broj za nju, što dokazuje i činjenica da je obožavaju i duplo mlađe djevojke.

Cindy je hladne zimske dane odlučila zamijeniti ljetnim te otputovala u toplije krajeve, a u pogledu uživaju i njeni pratitelji na Instagramu.

Osim pjevanja, bavila se i modelingom te je sa 16 godina zakoračila u javnost i svijet mode, a nakon što je otkrila što joj je najveća ljubav, Cindy je zapalila internet svojim “vrućim” kadrovima. “,

OVDJE

„A tko bi danas bio pored nje da gleda ovu djecu? Neću sigurno”, “Prelijepa si”, “Top riba, ma ribetina”,

“Ti si kao vino, bolja nego prije 20 godina”, samo su neki od komentara u moru brutalne fotografije.

Podsjetimo, Ivana Stamenković Sindi postala je članica grupe “Models” 1997. godine, koja je bila prva postava ove grupe.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*