POGINUO PEVAČ ZVEZDA GRANDA (22): Kolima udario u zaštitnu ogradu, krenuo da pređe put, POKOSIO ga autobus – Otprilike Novo
Portal March 7, 2023

Pjevač Nemanja Vuković preminuo je sinoć. Sinoć se na autoputu Šid-Beograd, kod Dobanovačke petlje, dogodila stravična nesreća kada je pjevač Nemanja Vuković (22) sletio s ceste i udario u zaštitnu ogradu. Sumnja se da je napustio vozilo i krenuo prelaziti magistralu kada je na njega naletio autobus koji je dolazio iz pravca Banje Luke.

– Neposredno prije stravične nesreće stradali N.V. doživio nesreću kada je upravljajući automobilom “Volkswagen” vozeći iz pravca Beograda prema Šidu sletio s ceste i udario u zaštitnu ogradu. Potom je, kako se sumnja, izašao iz vozila i pokušao kao pješak preći trake autoputa namijenjene suprotnom smjeru, odnosno iz pravca Šida prema Beogradu – objasnio je izvor Informera upoznat sa slučajem.

– N.V. preminuo je od zadobivenih ozljeda ubrzo nakon što ga je udario autobus. Smrt je potvrdio liječnik hitne pomoći koji je sa svojom ekipom ubrzo stigao na mjesto nesreće. Nikome nije jasno iz kojeg je razloga htio prijeći na drugu stranu. Možda je bio u stanju šoka ili je nešto drugo u pitanju.

Nemanja je iz Foče, sa 18 godina se takmičio u “Zvezdama Granda”, nakon čega mu je karijera krenula uzlaznom putanjom.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*