NEMA SILIK0NA, NI KINESKIH GAĆA! U 6 deceniji izgleda kao AVION iz svih uglova: I dalje sam hodajuća PROV0KACI1JA (VIDEO) – Otprilike Novo
Portal March 23, 2023

Folk zvijezda Jasna Milenković Jami izazvala je ogromnu pažnju od kada se pojavila na glazbenoj sceni početkom devedesetih, a pjevačica ističe da joj je to razdoblje bilo najljepše u životu.

Svojim izgledom nikoga nije ostavila ravnodušnim, uspješna je bila i u gimnastici, a manje je poznato da je završila i u kazalištu.

Pjevačica koja na mreži “obara s nogu” u izazovnim bikinijima i dalje uzbuđuje publiku gdje god se pojavi, a ništa drugačije nije bilo ni kada je nedavno izašla pred medije i pokazala svoju figuru. Iako je ušla u šesto desetljeće, Jami izgleda fantastično, što pripisuje brižljivom održavanju svog tijela i radu sa sestrom Vance koja se bavi njezinim izgledom:

“Žena u ovim godinama, usudila se nositi bijele tajice, bez silikona. .. Može i ovako da izgleda, ako vodite računa. Ja sam i dalje hodajuća provokacija, iako godine prolaze uvijek je neka frka oko mene, takva sam se valjda rodila”, ponosno je rekla Jami.

Istaknula je i kako je jedina pjevačica devedesetih koja je još uvijek jednako aktivna na terenu, iako su joj godine na pragu.

Jami je podijelila i informacije o svom novom biznisu – održavanju tijela koje je zatvorenog tipa – “Samo za posebne i one koji žele ulagati u sebe i izgledati ovako (pokazala je na sebe), to je super stvar”, objasnila je Jami

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*