DA LI STE IKAD VIDELI OVOLIKU ZADNJ1CU? Spucala 47.000 evra da bi je UVEĆALA, jedva STAJE U KADAR (FOTO) – Otprilike Novo
Portal March 27, 2023

Juju Ferrari rodila je četvero djece, a u svijetu je poznata po svojim plastičnim operacijama. Ni sama ne zna koliko ih je bilo, ali posljednja joj je bila strašna!

Nakon što joj je u studenom u zadnjicu ubrizgana gotovo litra industrijskog silikona koji može biti smr onosan, Juju se suočila s prvim posljedicama.

Kaže da se sada muči s osnovnim vježbama i duboko žali što je promijenila svoju prekrasnu, okruglu građu koja je pristajala njezinom tijelu onom koja je golema i neproporcionalna.

Da stvar bude gora, za to je iskeširala nevjerojatnih 47.000 eura – Mržnja je raznolika. Žene me obično napadaju govoreći da mi je zadnj  a ogromna i neproporcionalna.

OVDJE

Bilo je i onih koje su majke, koje su me vrijeđale i napadale govoreći da nisam dobar roditelj jer volim izgledati zavodljivo.

Ne mogu više trpjeti kritike i komentare na račun svoje g  e, pa sam je odlučio “smanjiti” u photoshopu – priznao je Sanu očajni Juju.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*