“KORISTILI SU NARKOT1KE, NISAM MOGLA TO DA GLEDAM” OTKRILA KOLEGU KOJI JE ŠMRKAO NAJVIŠE!! Zvezda Granda otkrila koji nastup joj je najteže pao u toku karijere – Otprilike Novo
Portal March 27, 2023

Pjevačica Dragica Zlatić progovorila je o tome koji joj je nastup bio najteži u karijeri, a posebno je izdvojila jedan koji joj nije ostao u lijepom sjećanju.

– Imao sam par situacija da sam radio i po petnaest sati i to mi je bilo najteže. Nažalost, bilo je svega i svačega kako su uspjeli biti budni i raspoloženi petnaestak sati.

Preda mnom su otvoreno koristili narkotike – otkrila je pjevačica, pa dodala. Bilo mi je teško to gledati, ali i podnositi ih takve kakvi jesu.

Svakom normalnom čovjeku je to strašno, ja osobno čak ni ne pijem alkohol, jednostavno ga ne volim.

Nakon toga kao da ću umrijeti, da mogu lakše podnijeti, mislim da bih se ubila.Pjevačica je otkrila da se nije osjećala ugodno nakon tog nastupa.

– Pjevala sam bez prestanka petnaest sati, nisam imala nijednu pauzu. Kad je konačno završilo, oko osam ili devet ujutro, nitko od nas nije ni znao gdje je.

Sjeli smo i bili smo toliko iscrpljeni i osjećali smo se jadno, i nismo mogli stati jer su u pitanju konkretni ljudi – rekla je, pa dodala:

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*