JK BILA ZALJUBLJENA U KOLEGU, NIJE HTEO DA ČUJE ZA NJU! Bio je faca, žene su ludele za njim! On je njeno prvo LJUBAVNO RAZOČARANJE – Otprilike Novo
Portal March 29, 2023

Jelena Karleuša bila je zaljubljena u kolegu. Kad je bila tinejdžerica, njezinu je simpatiju osvojio deset godina stariji pjevač Željko Šašić. Jednom je o tome javno progovorila i otkrila da on tada nije bio zainteresiran za dječaka.

– Vjerujem da je njemu ova priča jako smiješna, a sada je i meni. Željko je divan dečko, ali moj ukus se drastično promijenio od moje četrnaeste godine.

Sve moje ljubavi iz djetinjstva bile su divne. Svaki je bio uzvraćen sve do tada mladog pjevača Šašića, koji je bio puno stariji od mene i, naravno, nije bio zainteresiran za dijete.

E, tu sam doživjela prvo ljubavno razočarenje, ali i naučila lekciju: za ljubav se treba boriti.

Tada je bio jako krupna faca, imao je duge kovrče. Sve cure, pogotovo one iz Zemuna, bile su zaljubljene u Željka Šašića, pa tako i ja – rekla je Jelena, koja je jednom prilikom “zaprijetila” Šašiću – Sjećam se, bio je u Budvi na plaži sa 50 svojih djevojaka. fanovi, a on nije, nije mi čak htio ni “zdravo” reći.

Prišla sam mu i stala ispred ručnika na kojem je ležao, zaklanjajući sunce, i rekla: “Bit ću veća zvijezda od tebe!” – prisjetila se JK.

Šašić nikada nije govorio o ovoj temi, ali je u jednom od intervjua za Kurir istakao da bi volio da snimi duet sa Karleušom.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*