JOVANA JEREMIĆ: USKORO SNIMAM FILM ZA 0DRASLE! TO ĆE BITI AVANTURA ZIVOTA O KOJOJ MAŠTAM! – Otprilike Novo
Portal April 12, 2023

Što možemo očekivati ​​od vas u videu?

– Sve što je provokativno! Želja mi je da snimim i dobar erotski triler, koji će biti ikoničan za srpsku kinematografiju. Volim sve te granične stvari koje su umjetnost. Ljudi koji imaju nižu razinu energije ne mogu me razumjeti i osuđivati. Sebe vidim kao glavnu junakinju filma “365 dana”!

U međuvremenu, ti ćeš se preseliti. Kako će izgledati vaš novi stan nakon renoviranja?

– Imat ću veliki dnevni boravak, zastaklit ću terasu i imat ću kutak za pušače.

Leina soba bit će ružičasto-bijela s izlazom na terasu. Kupaonica će biti fantastična, sva od čistog mramora, s velikim zlatnim ogledalom.

U mojoj spavaćoj sobi pojedinci će priznati što nisu! Bogu na sud, Ivanu na ispovijed. Pored kreveta imat ću tapetu lava s krunom. Samo će jedan imati pravo spavati pod lavom, onaj pravi! Imat ću ormare s ogledalima…

Zašto ogledala?

– Ja sam se   na žena, volim voditi ljubav s pravim muškarcem! Uvijek imam jednog muškarca, zato sam toliko posvećena i toliko volim.

Vođenje ljubavi je umjetnost za visoko inteligentne ljude, ali za jednostavne ljude to je vulgarnost i kurvanje jer oni to tako vide! Za mene je ku  nje kad žena ide s dva ili više muškaraca u isto vrijeme. Ona je moralna i fizička ku a! Isto vrijedi i za lake muškarce, odmah znam da nisu za mene.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*