NOSIM DONJ1 VEŠ I KUVAM KAFU ZA MATORCE: Neki traže i da im uradim ovu BIZARNU stvar za DOBAR bakšiš, tate najviše FLERTUJU! VIDEO – Otprilike Novo
Portal April 14, 2023

Na TikToku objašnjava što točno uključuje njezin posao – otkrivajući da privlači veliku mušku pažnju. Grace svoj posao opisuje riječima: “Nosim donje rublje i kuham kavu za starce”.

U jednom videu, plavokosa djevojka rekla je gledateljima da je mnogi “tate iz susjedstva” posjećuju želeći njezin napitak; i često flertuju s njom.

Posebno je opisala jednog muškarca koji joj se udvarao, prije nego što ju je upitala koliko ima godina, a kada je odgovorila da ima 19 godina, tvrdi da joj je muškarac rekao da mu je i sin toliko godina. Nakon razgovora o sinu, Grace je saznala da su zajedno išli u školu.

Začudo je dodala da je on i dalje inzistirao da traži njezin broj, što je ona, kaže, odbila. No takve su zgode njezina svakodnevica.

– Nešto o čemu nitko nikad ne govori je činjenica da se te mušterije malo zaljube u tebe, nakon što te jednom upoznaju – kaže Grace i dodaje da je ta opsesija često kratkog vijeka, ali muškarci je svakako “zasipaju” poklonima prije “ohladiti”.

Kako bi pokazala intenzitet osjećaja svojih mušterija, Grace je u videu pokazala neke darove za koje tvrdi da joj ih je dao muškarac koji ju je dan ranije upoznao.

Pokloni su uključivali cvijeće, čokolade, šalicu s natpisom “ti si moj favorit” i bocu ljutog umaka.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*