DRUŠTVENE MREŽE GORE Procurio sn1mak int1mn0g odnosa Teodore Džehverović sa bivšim!! (FOTO+VIDEO) – Otprilike Novo
Portal April 16, 2023

Naime, prvo se na Tik Toku pojavila audio snimka na kojoj se navodi da se glas popularne pjevačice čuje tijekom intimnih odnosa.

Inače, Teodoru Džehverović su nakon raskida s košarkašem Ninom Čelebićem povezivali sa poznatim košarkašima kada su je novinari zatekli na derbiju u Hali Pionir.

– Ovo mi je prvi derbi. Uvijek sam navijao za Partizan, moj rođeni brat i otac navijaju za taj klub i tada sam ih zavolio.

Draža mi je košarka nego nogomet. Ne smijem da vam kažem koji mi je košarkaš najdraži, jer ćete me odmah povezati s njim, a za to nema potrebe – rekla je tada kroz smijeh.

Snimak Teodore Džehverović navodno posjeduje njen bivši suradnik s s kojim je raskinula

– Taj Teodorin bivši saradnik ima i snimak akcije, koji je kao audio objavio na Tiktoku. Otkako je čula i vidjela da je to izašlo, pod velikim je stresom. Zbog toga se nije oglašavala, iako su je mnogi mediji zvali da komentira ovaj video koji je u nekoliko sati postao viralan na Tiktoku i Twitteru.

Svi su uvjereni da je autentična i da se na njoj čuje Teodora. Mislila je da će proći, ali kada je saznala ko stoji iza toga, postalo joj je jasno da se tu neće završiti – rekao je izvor.

OVDJE

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*