NA JOVANI JEREMIĆ SVE PUCA: Utegla se, a grud1 vire, zadnjica u krupnom planu – nema bolje i zgodnije od nje – Otprilike Novo
Portal April 19, 2023

Jovana Jeremić oduševila je sve kada je napravila pravi mali šou u jutarnjem programu i zaplesala ogrnuta crvenim perjem, a svoje pratioce na Instagramu ostavila je “bez teksta” selfijem iz teretane. Popularna voditeljica vrijedno radi kako bi ostvarila sve svoje ciljeve, pa je tako nedavno pokazala kako izgleda stan za koji je iskeširala 200.000 eura, a osim brojnih svakodnevnih obaveza, Jovana nađe vremena i za teretanu.

Jako vodi računa o svom fizičkom izgledu, što se vidi i po izgledu. Jovana je u crno-roze kompletu, tangama i topu pozirala ispred ogledala, a posebnu pažnju privukla je pozadina na kojoj vrijedno radi. Kad se okrenula vidjele su se i njezine grudi, komentari su samo pljuštali, a većina je hvalila njezinu pozadinu.

Jovana je nedavno rekla da je “prezaposlena da bi trošila vrijeme na normalnog muškarca” i otkrila što bi se dogodilo da joj se druga žena umiješa u brak.

View this post on Instagram

A post shared by JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*