MALA DŽEHVA USRED NOĆI U GAĆ1AMA I BRUSU ŠETALA CENTROM BEOGRADA! Vozači u šoku joj svirali i dobacivali, evo kako je ona reagovala – Otprilike Novo
Portal June 8, 2023

Teodora Džehverović izazvala je pometnju u centru glavnog grada Srbije. Naime, pojavila se usred noći na ulicama Beograda u grud ku i gaima, dok je na leđima imala anđeoska krila.

Nije poznato zašto se Teodora Džehverović odlučila na ovako nešto, a šokirani vozači na licu mjesta su je cijelo vrijeme gađali i puštali muziku, dok ona na to nije obraćala pažnju.

Teodora Džehverović je, inače, često u žiži interesovanja javnosti zbog skandala koje pravi, a oni koji žive u blizini njenog doma potvrdili su da je privatno sklona slobodnijem ponašanju.

– Otkako se preselila, povremeno je viđamo, ali ne javlja se kad prođe. Tamo živi sa Ildom Radončić.

Vidim da su i jedni i drugi popularni među djecom, slikaju se s njima u susjedstvu. Ponekad Teodora zastane da im ugodi, ponekad prođe kao da se ništa ne događa, potpuno ih ignoriše. Djeluje arogantno, ali nisam je osobno sreo da bih mogao procijeniti. Za Ildu kažu da je fina i mirna, da studira medicinu.

Ne znam kako su završili tako različiti – rekla je Vera koju smo nedavno sreli na klupama ispred zgrade.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*