RASKREČILA SE, PA SERVIRALA MEĐUN0Ž1JE! Aleksandra Mladenović došla u minijaturnoj haljini, pa pokazala i šta nije htela (FOTO) – Otprilike Novo
Portal June 8, 2023

Aleksandra Mladenović bila je gošća sinoćnje emisije “Ami G Show”, a tokom jednog od izazova, na iznenađenje svih prisutnih, pjevačica je doživjela peh i “izgubila” donji veš.

Naime, Mladenovićeva je zajedno sa voditeljicom Jovanom Jeremić, pjevačicom Gogom Sekulić i Dejanom Dragojevićem igrala igru ​​”Limbo dance”, što, čini se, nije bila najbolja ideja.

Pa joj je tom prilikom “ispalo” međunožje, a publika ispod kratke haljinice se vidi njeno bijelo donje rublje Je li moguće da ova Aleksandra još uvijek nema ni stila ni ukusa za odijevanje?

Glas je moćniji od svih u showu, ali odjeća – užas – glasio je jedan od oštrijih komentara ispod videa na YouTubeu

Podsjetimo, Aleksandra Mladenović nedavno je priznala da još uvijek nije pronašla pravog partnera za sebe, jer pored brojnih obaveza, nema vremena ni za koga se vezati.

Folk pjevačica je prije nekoliko mjeseci bila predmet medijskih napisa zbog romanse sa kolegom Isakom Šabanovićem, ali je kasnije rekla da se kaje zbog te veze.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*